måndag 1 februari 2010

Innebandy-extra. Vinst och förlust för våra lag i norra Halland

I hallandstrean vann Sandö medan Bräckan förlorade sin match i den senaste spelomgången.

Sandö vann
Sandö vann borta mot Laholm med 9-7, (4-2, 2-2, 3-3). Efter en mycket fin start blev det jämnare i andra och tredje perioden. Sandös målskyttar var Rickards Åkerberg 2 samt Joakim Lundberg, Albin Sjöberg, Marcus Bergén, Jimmy Löfdahl, Joakim Gunn, Johannes Bergenwall och Staffan Längvik.

Bräckan föll
Det blev en förlust med 6-12 borta mot Viskadalen för Bräckan. Här hade Kungsbackalaget svårt att få igång sitt spel. Men kunde ändå avsluta med en del snygga kombinationer som gav sex mål.

Lindome vann
Det blev seger för Lindome i Göteborgstrean mot IBK Göteborg med 5-4, (1-3, 1-1, 3-0). Här gjordes målen av Martin Dahlgren 3 samt Andreas Pålsson och Stefan Eriksson.

Åsa vann derbyt
I damtvåan vann Åsa derbyt mot Bräckan med klara 7-1 (2-1, 3-0, 2-0). Åsa var alltför överlägsna för att det skulle bli någon riktig match av det hela.

Seger för Lindome
Lindome hade inga problem med Hindås utan kunde vinna ganska klart med 6-1, (2-0, 2-1, 2-0). Hemmalaget hade bra kontroll i samtliga tre perioder. Målgörare för segrarlaget var Sanna Browaldh 2 samt Anneli Andersson Amanda Lindqvist, Sanna Gewert och Alexandra Englund.