Handboll. HK Aranäs står nu med ena benet i elitserien. Film här, se länk nedan....

---------------------------------------------------------------
FILM - FILM - FILM - FILM - FILM - FILM
Se filmerna från matchen klicka här...

Seger hemma mot jumbolaget Västerås med 31-21, (18-11). Samtidigt förlorade tabelltvåan Tumba med 28-29 mot Kärra. Det betyder att Aranäs har 7 poängs försprång till seriens tabelltvåa när fem matcher återstår.
– Att Tumba skulle förlora igen kom som en glad överraskning, sade flera av Aranässpelarna efter matchen. Söndagens resultat lovar ju gott inför fortsättningen och en plats i elitserien känns allt närmare.

Inledningen av matchen mot Västerås var allt annat än bra. Många missade målchanser från hemmalagets sida och Västerås kunde därför hålla jämna steg första kvarten.
– Vi slarvade för mycket i våra avslut, menade Nicklas Johansson. Det tog en kvart innan vi kom igång. Västerås som bara tagit fyra poäng, var ovanligt pigga i första halvlek. Man visade överraskade med en fartfylld handboll och såg inte alls ut som något jumbolag.

Målgörare, HK Aranäs, Tobias Rivesjö 6 Jonas Peterson 6 Joseph Davies 5 Alexander Hallberg 4 Alexander Borgstedt 3 Niklas Johansson 2 Robin Forsell 2 samt Tobias Nilo, Tobias Östanbäck och Kristoffer Degerlund.
Västerås, Alexander Ruden 6 Daniel Zackrisson 5 Ali baloch 3 Joakim Cederoos 2 Linus Hjulström 2 Kim Karlsson samt Daniel Cederoos och Sonny Lundh. Nästa match för Aranäs är borta mot Trelleborg.

Målvakten Daniel Svensson tillbaka efter skada och gjorde en stålande första halvlek.

Tobias Rivesjö lossar stora kanonen mot Västerås.

Aranässpelaren Alexander Borgstedst på väg igenom och gör ett av sina mål mot Västerås.

Nicklas Johansson och målvakten Tony Heeringsson var mycket bra i segermatchen mot Västerås.

Aranäs tränare, Mikael Franzén, ledaren Lennart Nilsson och målvakten Daniel Svensson följer spänt händelserna på planen.
Foton: Bengt Karlsson, norraalland.se