lördag 15 januari 2011

Bandy idag lördag. Domartavla fällde Frillesås mot Mölndal. Avgörande för hela serien

Mikael Eklöf slog in reduceringen 1-3 mot Mölndal, (bilden) men assisterande domaren (Bengtsson), dömde bort det korrekta målet.

-Det var hög klubba, förklarade domaren därför dömde jag bort det.
Till saken hör att Mikael Eklöf hade klubban i midjehöjd när han slog in nystanet.
Enligt regelboken får man inte ha klubban över axelhöjd.
Det hade inte Frillesåsspelaren så målet skulle ha godkänts.
Efter matchen sa till och med Mölndals spelare att det var ett korrekt mål.
Norra Halland stod alldeles intill målet och såg att Mikael Eklöf hade klubban längs midjehöjd hela vägen från att han tog emot bollen och styrde in den i målet.
Däremot var det en Mölndalsspelare som hade en hög klubba när han försökte stoppa Eklöf.

Mölndal på gång framför Frillesås målvakt...

...och gör här sitt tredje mål i matchen i första halvlek.

Nicklas Björkman i Mölndal laddar för skott, till vänster ses Frillesås Stefan Nordén

Aj. aj. aj.. Mölndal har gjort sitt andra mål mot Frillesås.

Det var heta känslor i seriefinalen mellan Mölndal och Frillesås

Frillesås tog över matchen i andra halvlek där man gjorde fyra korrekta mål men bara tre blev godkända.
Över 200 personer hade kommit till Åbys isbana för att se seriefinalen.

Stefan Nordén i Frillesås bryter ett uppspel från Mölndal.

Frillesås tremålskytt Mikael Eklöf till vänster sedan han slagit in lagets andra mål.

Rasmus Olsson i Frillesås på gång mot Mölndalsmålet.

Mölndals Carl-Oscar Bridholm håller undan för Frillesåsspelaren Rasmus Olsson.

Frillesås tredje mål är ett faktum, målskytt inte helt oväntat Mikael Eklöf. Nystanet ses till höger om Mölndals målvakt.