onsdag 31 mars 2010

Bandy. Stefan Nordén spelande tränare i Frillesås BK

Stefan Nordén med 15 A-landskamper och med massor av elitserierutin från bland annat Vetlanda, Villa, Selånger och IFK Kungälv, har nu signerat ett tvåårskontrakt med hårdsatsande Frillesås BK.
-Den här tröjan passar perfekt, säger ordförande Lars-Johan Svanström till Stefan Nordén

Tillbaka till allsvenskan?
– Jag har tidigare fått förfrågan från Frillesås, säger Stefan men nu kändes det rätt att bli spelande tränare i en div I-klubb. När jag sedan fick höra att klubben gör en satsning på att så snabbt som möjligt ta sig tillbaka till allsvenskan så blev jag ännu mer motiverad.
– Det här känns både riktigt och spännande att Stefan valde oss, säger klubbens ordförande Lars-Johan Svanström. Nu skall vi sätta oss ner och göra klart med en assisterande tränare, tillägger Lars-Johan.

Bakgrund
Stefan Nordén är född 1968, är en mycket meriterad bandyspelare, som säsongen 2003/2004 återvände till Vetlanda BK. Han spelade även för VBK under säsongen år 1999/2000, men han har under sin långa karriär även spelat för, Boltic/Göta, Villa Lidköping BK, IFK Vänersborg, IFK Kungälv, Selånger SK och Härnösands AIK där han började sin sagolika bandykarriär.

Inga kommentarer: